Aanrakende vrouwen

VROUWEN AANRAKEN

Opgewonden en geil worden. Het zijn plezierige gevoelens die je nog passiever kunt maken door tegelijkertijd je lichaam te stimuleren. Jezelf intiem aanraken is een goede manier om je lichaam te leren kennen, en tegelijkertijd is het ook erg lekker en bevredigend.


Neem alle tijd

De een leert het op jonge leeftijd en voor de ander is het nog een groot geheim: hoe moet je masturberen en hoe kom je tot een orgasme? Als het op één manier werkt, kan het dan ook anders? Zelfs als je al enige ervaring hebt, kun je misschien nieuwe technieken uitproberen of een andere houding aannemen om het nog leuker en spannender te maken.
Voordat u begint, is het raadzaam enkele voorbereidingen te treffen. Neem uw tijd en zorg ervoor dat u in eerste instantie niet gestoord kunt worden. Zet je mobiele telefoon uit en leg hem van de haak. Zorg dat de omgeving lekker warm is, met mooie muziek en sfeervolle verlichting mogelijk met wat kaarsen, eventueel wat wierook of aromatische geuren.

ONTDEK JEZELF


Hand als een boog

Ontdek wat u bevalt en geniet van uw rijke fantasie. Verken met je handen en vingers: streel je schaamlippen, raak zachtjes je clitoris aan. Soms moet je de huid van je schaamlippen terugtrekken om de clitoris te onthullen. De meeste vrouwen houden niet van direct contact met de clitoris, die zeer gevoelig kan zijn. Maak je vingers nat met speeksel en ga er dan overheen, waarbij je de druk van je vinger varieert. Speel met de vorm van je hand, laat je middelvinger het meeste werk doen.

Als je clitoris erg gevoelig is, kun je de druk wat meer verdelen met de palm van je hand. Je kunt ook je hand als een kopje over het hele clitorale gebied leggen en het laten vibreren. Probeer ook eens baby- of massageolie om je vagina en clitoris lekker glibberig te maken. Gebruik alleen een olie (geen crème) waarvan u zeker weet dat deze de huid niet irriteert. Varieer ook in houding en probeer te ontdekken wat voor jou het beste voelt. Op je rug met opgetrokken knieën, of op je zij met één been recht en één been omhoog, of zelfs liggend op je buik. Het strelen van borsten, dijen en venusheuvels kan ook lekker en zeer stimulerend zijn tijdens het masturberen.
Je kunt ook experimenteren met masturberen onder de douche. Richt de douchestraal op de vagina en clitoris. Beweeg de straal zachtjes en ritmisch over je clitoris. Als je een bad hebt, is het heerlijk om comfortabel in het warme water te liggen en jezelf te strelen. Het is ontspannend en je kunt je laten gaan.


ONTDEKKEN DOOR TE KIJKEN


Heerlijke massageolie

Om je lichaam beter te leren kennen, gebruik je een handspiegel of een grote spiegel op een standaard. Plaats de spiegel tegen een kussen en ga er comfortabel voor zitten. Hoe zie je er daar beneden eigenlijk uit? En misschien is dit ook een mooie gelegenheid om het haar voorzichtig een beetje bij te knippen, of in een mooi model te scheren. Verwen jezelf met heerlijke massageolie en strijk het vooral op de vers geschoren delen, masseer het lekker in.

CLIMAX


Ritme houden

Als je eenmaal vertrouwd bent met het geven van een solomassage en je vingers hun weg weten tussen de schaamlippen, clitoris en venusheuvel, is het tijd voor de volgende stap. De intensiteit verhogen tot een orgasme.
Begin met het masseren van je schaamlippen en beweeg langzaam naar de clitoris. Schuif de huid rond de clitoris zachtjes heen en weer. Ontwikkel regelmatige maar lichte druk op de clitoris, waarbij u zich concentreert op de gebieden direct naast de clitoris. Masseer en druk op een hogere snelheid op de plekken die u het mooist vindt. Dat zal voor iedereen anders zijn. Voor de één is dat direct op de clitoris, voor de ander juist eromheen, of de clitoris bedekken met huid en stimuleren.
Als je meer opwinding voelt, wordt je clitoris extra gevoelig, misschien te gevoelig om direct aan te raken. Verplaats dan de druk iets verder weg van de clitoris, bewerk het gebied eromheen, maar behoud het ritme. Op een gegeven moment voel je een golf van warmte door je heen gaan: de pre-orgasmische hittegolf. Het is belangrijk om de stimulering nu voort te zetten. Het orgasme zelf volgt meestal snel na de hittegolf. Ga door tot het orgasme helemaal voorbij is.

HET BELANGRIJKSTE ORGAAN, DE HERSENEN


Fantasieën en dromen

Een orgasme opwekken is niet alleen techniek. Opwinding ontstaat als je aan seks denkt. Er zijn vrouwen die alleen via hun fantasie kunnen klaarkomen, zonder zichzelf aan te raken. Zorg dat je geest bezig is met seks. Een fantasie die prikkelt, een erotisch verhaal of een filmpje dat je opwindt kan er heel goed toe bijdragen. Je hebt vast een prachtige herinnering aan een moment dat je geil maakte. Concentreer je op je gedachten, fantasieën en dromen. Kijk naar spannende foto’s of stel je voor dat de hand die je streelt niet je eigen hand is, maar die van een denkbeeldige knappe man of meisje. Denk aan een moment uit het verleden, een spannend filmfragment, of fantaseer zelf een erotisch verhaal.

TECHNIEKEN

 • Masseren, wrijven, strelen, het strelen van de clitoris. Je kunt je clitoris direct of vlak ernaast aanraken. Je kunt ook de huid boven de clitoris strelen en wrijven.

 

 • Masseer, wrijf of streel in combinatie met één of twee vingers in je vagina. Probeer ook je vingers van achteren in je vagina te steken.
 • Tegen een kussen of ander zacht voorwerp rijden. Vaak is dit hoe jonge meisjes masturbatie ontdekken. Een rugleuning van een stoel of bank, een dekbed, een kussen, een been van je partner, je kunt er van alles voor bedenken.
 • Dijen tegen elkaar gedrukt, mogelijk met een kussen ertussen. Bedenk een wild verhaal en laat je vingers helpen.
 • Met de douchekop of een andere waterstraal.
 • Allerlei objecten tegen je clitoris laten bewegen.
 • Een vibrator of andere speciaal gemaakte speeltjes.
 • Een elektrische tandenborstel is een mooi stukje ‘gereedschap’.Comments

 1. Wolf59

  08/02/2023

  Heldere uitleg
  Prachtige foto’s
  vooral die op de zij met de ene hand langsachter!

Add a comment